Zikrul Anfas

Khusus Kepada Ahli Zikir Nafas

Khusus Kepada Ahli Zikir Nafas dan mereka yang sudah belajar Ilmu kalimah La ilaha IlAllah , apabila ALLAH memberi peluang kepada anda berada bersama pemimpin Negara dan Negeri – di mana sahaja anda bersama mereka – setelah diri mu di bawa kepada Nikmaat Iman melalui Ilmu kalimah La ilaha IlAllah , ketinngian Ilmu Kalimah La ilaha IlAllah , perasaan besar dengan Ilmu Kalimah la ilaha IlAllah dan kalian tidak berusaha Menyampaikan Message dan Amanat ALLAH kepada mereka tetapi sibuk dengan urusan kalian berkaitan dengan pengenalan dirimu dan agenda Privtate Kalian sebenarnya kalian telah MENYEMBUNYIKAN Amanat ALLAH – dan Penyembunyian ini adalah tipu daya muslihat Syiatan ke atas diri kamu, dan rasa Nafsaniyah kamu dan kekaburan kerana memandang kebesaran dunia mereka dan jawatn mereka sehingga kalian terlupa kepada Penyampaian Message Utama ALLAH Maha Agung dan Maha Mulia. Majlis yang tidak melaungkan Ilmu kalimah la ilaha IlAllah adalah majlis yang tidak membawa barakah kepada para pendengar dan pemerhati. Ilmu kalimah La ilaha IlALLAH punya daya kuasa besar dan Kuasa AGUNG dan amat Dasyaat kerana IA adalah SIFAT ALLAH , ILMU ALLAH , KALIMAH ALLAH , QALAM ALLAH.
Mahukah kalian tahu apa yang akan berlaku dari FIRMAN ALLAH kerana menyembunyikan Nikmaat ILMU, IMAN , HIDAYAH SYAHADAH dan TAUHID yang telah kurniakan dan anugerahkan secara khusus kepada kalian – Tolong pergi buka Al Quraan Surah Al baqarah – ayat 159 & 160. Sebelum pergi ke Majlis sudah di ingatkan oleh ALLAH namun kalian telah di beri ubat Bius oleh Dajjal, Ifrit , Iblis dan syaitan agar mesej Aamanat tertinggi ini tidak sampai melalui seorang pemimpin kepada 2 juta rakyaat di negeri itu.
First impression is always the Best impression , adakah kalian mengenalkan Sheikh anda kpd pemimpin tentang Kalimah Agung , ILMU Agung dan ILMU Ketenangan Dunia dan Akhirat. Rugi sangat berada bersama seorang pemimpin dan tidak dapat kalian atur 10 Minit untuk KALIMAH MULIA dan Amanat Mulia di sampaikan.
Hamba tidak berminat sedikit pun berjumpa dengan sesiapun dari kalangan Pemimpin dan ketua Negara selagi tidak dapat ruang 10 Minit untuk menyampaikan ILMU dan Message Agung kepada Mereka, tugas Hamba hanya untuk menyampaikan bukan untuk selain dari tujuan itu.Demi ALLAH Hamba tidak berminta nak kenal mereka , bermesra dgn mereka mahu pun ingin najis-najis dunia mereka.
sungguh besar kerugian yang telah berlalu tanpa di gunakan dengan sebenar pengunaan di jalan ALLAH menegahkan KALIMAH ALLAH – LA ILAHA ILALLAH
– Surah Al Baqarah-ayat 159 dan 160.

Leave a Reply