Zikrul Anfas

AgungNya Zikir Nafas

Agung Nya Zikir Nafas sebab setiap Zikir Nafas di balas dengan ZIKIR Dari ALLAH tidak Yakin tolong rujuk Surah AL baqarh – Ayat 152 . Sebutan-sebutan Lafaz Zikri yang lain tdk akan di balas dari ALLAH balasan Zikir Nya – hanya untuk mereka yg berzikir nafas – Jika tdk benar kenyataan ini bererti Hamba sudah mendustakan segala jenis sebuatn dengan bibir dna lidah yang hanya di balas dgn kelazatan telinga mendengar.

INGATAN dan sebutan bezanya seprti bumi dan langit jarak jauhnya. Sebutan tanpa INGATAN tdk ada nilainya , bermakna Ummat Islam tidak pernah Meningati ALLAH tetapi Menyebut-yebut lafaz-lafaz Zikirullah . Yang ALLAH kehendaki adalah INGATAN bukan Sebutan.

Ketahuilah hakikat ini dan sedarlah cepat-cepat sebelum pergi ke hadrat ALLAH dengan penuh kesedaran – Belajar lah Hakikat Zikirullah yang bab nya adalah 7 lautan Ilmu dan hikmah semua tinta di lautan akan habis tetapi Lautan ILMU ZIKIRULLAH tdak akan habis selama-lamanya kerana WALLY ZIKIRULLAHI AKBAR [ Surah Al Ankabut-ayat 45]

Leave a Reply