Uncategorized

Tabung Wakaf Ilmu Kalimah LA ILAHA ILALLAH

Bismillahi Rahmani Raheem
Bismillah Allahu Akbar
Alhamdulillahsyukur Alhamdulillahsyukur
Allahuma Solly Ala Sayeedina Muhammadin Wa alaa Aly Sayeedina Muhammadin Wabarik Wasalim Alaihi
PERAHMAT Merancang untuk Melancarkan Tabung Wakaf Ilmu Kalimah LA ILAHA ILALLAH dengan Penerbitan , Pencetakan , Pemasaran segala Terbitan PERAHMAT Ilmu , Hikmah , Tausiyah . Penyampaian Program -Program Ilmu Kalimah Syahadah ke Seluruh Malaysia , Asia dan Dunia.
Program Ilmu, Muzakarah , Mawlid & Qasidah , Majlis Zikirullah , Majlis
Tausiyah , Majlis Ilmu dan hikmah , Majlis Kembara 1 Wasilah , Testimonies dari Seluruh Jemaah di Asia dan Timur tengah. Program di Aceh , Pakistan, India dan Brunei .
PERAHMAT Merancang untuk Mengeluarkan 25 – 40 tajuk jumlah anggaran 25,000 unit ke 50,000 unit CD dan VCD. Dan Pasaran nya adalah seluruh malaysia , Asia [ Pakistan , Indonesia , India , Pakistan , Thailand , Nepal, UK, UAE, Qatar , Sri Lanka , Australia , Singapore , Brunei ].
Pemborong , Pengedar dan Agen-agen akan di lantik untuk Memperkembangkan Ilmu kalimah la ilaha ilAllah ke seluruh malaysia.
Setiap Ahli Zikir Nafas akan menjadi distributor dan agen untuk menjayakan Program Dakwaah melalui Media Electronic dan Channel yg di wujudkan oleh ALLAH hanya untuk Menyebar ILMU KALIMAH LA ILAHA ILALLAH.
Dengan Tujuan Menjayakan Program ini PERAHMAT atas nasihat YM Sheikh akan melancarkan Kumpulan dana Mengumpul Modal dari seluruh Jemaah di Malaysia , Asia dan di 19 Buah Negara di seluruh dunia dengan sumbangan
– Dana Wakaf
– Dana Cinta Kalimah La ilaha ilAllah
– Dana Sedekah
– Dana Pencinta Ilmu Kalimah La ilaha IlAllah
– Dana Infaq Agar Mati dengan Mengucap dua kalimah Syahadah [Terbaru]
– Dana Mendapat Ganjaran Menyebar Ilmu Kalimah Lailaha IlAllah Luar Negara
– Dana Fi Sabillillah
– Dana dari Zakat Untuk Fisabillillah
– Dana Infaq
– Dana Pelaburan Sementera – [ Modal Di Pulangkan dalam 1-3 Bulan]
– Dana Pelaburan Keuntungan 10-20 % di Pulangkan setiap 6 bulan ke 12
Bulan
Tuan Sheikh DRIK telah melabur sebanyak RM 1,000 ke Tabung Wakaf Ilmu Kalimah la ilaha IlAllah pada hari ini 08- 01- 2015.
SDRIK memilih Pelaburan dengan Pulangan dan hasil pulangan itu di Infaqkan kpd Tabung Wakaf ilmu Kembali sebagai Sumbangan Ikhlas dan Modal di jadikan pusingan dari masa ke semasa.
Bersedekalah walaupun sebiji Kurma untuk menyelematkan diri mu dari Api Neraka – Sabda Nabi Mulia [ Hadis Sohih], Program ini adalah Projek Amal Jariyah yang akan membawa ganjaran pahala sehingga Yaumul Qiyamah selama mana seorang itu mendengar dan dapat manfaat dari ilmu Kalimah manfaat ini dan kesemua kita adalah bukti kukuh betapa besarnya Manfaat dan Kehebatan Ilmu Kalimah la ilaha IlAllah ini.

Leave a Reply