IMAN

ALLAH Yang Maha Dekat dengan diri mu

Adakah ALLAH Yang Maha Dekat dengan diri mu hanya berdiam di sebelah urat leher mu ?. Cuba lah renungkan dan fikirkan tentang hakikat ini, demi ALLAH tanpa mempelajari Ilmu Kalimah la ilaha ilAllah anda tidak akan kenal ALLAH yang ada dekat dengan diri mu.
Apabila anda mempelajari ILMU LA ILAHA ILALLAH yang di wajibkan oleh ALLAH [ Al Quraan 47-19] segala kefahaman , pengertian , pengenalan tentang ayat yang menerangkan ALLAH Maha Dekat akan menjadi nyata dan amat jelas.
Banyak ilmu-ilmu , dan hikmah tidak boleh di buka di internet ini kerana ia nya hanya untuk orang yang mencari ilmu ALLAH dalam majlis – sesungguhnya seribu tahun anda baca dalam internet tidak satu bab atau ayat ilmu ini akan berkesan , kerana perlu pengorbanan masa, waktu, tenaga untuk mempelajari ILMU ALLAH , Harga nya percuma pengorbanan nya adalah – Tenaga, Keinginan , Waktu , Masa, Petrol jika tidak ILMU ini akan jatuh kepada bukan ahli nya.
Contohnya dalam keadaan Mengingati ALLAH dengan tulisan dari kami apakah ia akan memberi kesan kpd anda , Mungkin kpd mata , aqal dan sedikit sebanyak perasaan anda tidak sama sekali kepada Qalbu dan Roh anda, jika anda dalam Majlis anda akan di buka Qalbu, Roh dan boleh membawa kpd Tangisan , Jeritan kesoronakan seperti orang menangis menjerit berjumpa dengan Artis Idola mereka dan ada juga yang pengesan.
Sewaktu makan, minum wajib ketahui,kenal,faham,mengerti dan sedar serta benar-benar menyaksi bahawa ALLAH la yang menyediakan nya, memberi nya , menyuap kan nya hanya dengan kaedah ini kita akan kenal ALLAH dan tidak mungkin kita capai tahap ini Tanpa ILMU ALLAH , ILMU MAHA DEKAT tanpa ILMU KALIMAH LA ILAHA ILALLAH.
Belajar lah ILMU ZIkir Nafas dan Ilmu KALIMAH LA ILAHA ILALLAH , Demi ALLAH anda akan merasakan satu keajaiban dalam Qalbu dan Jiwa anda sehingga mati. Dan tidak boleh di katakan kehebatan nya dengan kata-kata.
Daftar Nama Penuh , Mobile Number dan lokasi ke Email Sekretariat
[ [email protected] ]

Leave a Reply