Hikmah Kalimah

Testimoni Ilmu yang terhasil dari kem Hulu Langat 6 & 7 September 2014

Testimoni Ilmu yang terhasil dari kem Hulu Langat 6 & 7 September 2014 dari Seorang Jemaah Ahli Bayyat Rasul Allah , Tuan Haji Habib Ahmad Jan – setelah duduk memerhati isi kandungan kem Zikri Nafas dan Ilmu Syahadah.

kandungan Utama dalam Kem ZIkir Nafas adalah – Tanpa Syahadah TIADA Zikirullah , Kerana Seeing is beleiving , Seeing Reminds You, Jadi d alam Deenul Islam – Witnessing is Believing , Witnessing Triggers Zikirullah , jadi Tanpa Syahadah tidak akan wujud ZIkirullah yang akan memperingatkan kita kepada Tanda-tanda ALLAH – Jadi Tanpa Syahadah tak ada Iman dan juga tidak ada Zikirullah.

Ini kata -kata Tn Hj Habib Ahmad Jan Mohamed , Semoga peringatan dari nya dapat kita hayati dan amalkan – dia membawa seluruh keluarga nya ke Kem Zikri nafas kerana keyakinannya yang tinggi kepada Zikri Nafas dan juga Ilmu KALIMAH LA ILAHA ILALLAH

Posting dari Pak Habib Ahmad Jan Mohamed
MashaAllah seperti Sheikh Dr Ismail terangkan semlm “Witnessing is believing’ . Cuma ahli zikir dan seorang mukmin Allah bukakan hijab2 dan inilah tanda2 kebesaran Allah swt. Semoga Allah swt panjangkan umur tuan sheikh utk melaksanakan dan mengajar ilmu2 Allah yg masih belum difahami ramai muslimin..

Terimah kasih atas posting ini Tn Hj Habib Ahmed semoga ia bermanfaat untuk kami semua dan PERAHMAT mengalu-alukan tentang observation , komen mereka tentang penhayatan ILMU Zikir Nafads dan Syahadah dari Ahli-ahli yang lama supaya ramai akan kenal dari pengalaman dan penghayatan ilmu dan amalan Zikri Nafas – Ahli-ahli baru ramai yang mendahagan testimoni dan ilmu dari amalan masing-masing.Kesmua Yang befriend boleh ke laman Fb [ Zikir Zikir Nafas Zikir Abadi ] kerana laman ini sudah penuh dengan 5,000 Friend ].
10563216_1444275775836733_8233603007953615203_n

Leave a Reply