Hikmah Kalimah

Perjuangan Menegahkan Kalimah la ilaha IlAllah

Perjuangan Menegahkan Kalimah la ilaha IlAllah adalah Jihad terbesar , termulia dan tertinggi, semua Para Nabi dan Rasul 124,000 di wajibkan berjihad menyampaikan Ilmu Kalimah La ilaha IlAllah dan jika mereka tidak menerimah wajib di perang.

Mengapa wajib di perang ?. Kerana mereka telah Mengkhianati Perjanjian dengan ALLAH , Muslim atau bukan Muslim tetapi sekarang keadaan tidak membenarkan perang di antara Muslim , tetapi ALLAH sendiri berperang di antara saudara seperti di Iran , di Iraq, Di Syria, di Libya , di Palestin, Harus kita faham Hikmah yang tertinggih ini di sebalik pesanan Awliyah ALLAH.

Satu testimoni dari seorang jemaah yan g telah Mengambil Zikir Nafas pada 6-7 September 2014 Kem Hulu Langat. Kemasukan nya sebagai Pejuang Kalimah la ilaha IlAllah telah di takbirkan oleh Malaikaat dan hamba ALLAH adalah penyaksinya.

Bismillahirrahmanirrahim
Testimoni Rasmi

Nama : HJ SHAMSUL KAHAR HJ YAHAYA
Umur : 46 Tahun

Testimoni : Menyertai Kem Zikir Nafas di Ulu Langat pada 6 & 7 Sept 2014.

Niat hadir majlis untuk mengambil Talkin zikir nafas setelah yakin inilah Ilmu yang dibukakan oleh Allah diakhir zaman ini dan setelah lama mencari pengesahan Ilmu ini . Pada hari pertama hadir dimajlis, Allah memberi jawapan dan dimakbul doa , memohon untuk menjadi pejuang agama Allah. Allah telah bukakan apa yang hendak diperjuangkan. Perjuangan itu adalah menegakkan Kalimah Syahada Lailahaillallah Muhammad Rasullullah. Setelah ditalkinkan zikir nafas , hati menjadi tenteram dan sekali sekala sayu dan sebak bila tersentuh kalimah kalimah tertentu. Hati sentiasa mencari jalan untuk mencari perhatian Allah.
Setelah mengikuti beberapa sessi majlis Ilmu dan zikir bersama Al Faqir ILAllah Shaykh Dr Ismail Bin Hj Kassim , Alhamdulillah ilmu dilimpahkan Allah beserta hikmah dan kemantapan iman. Alhamdulillah.
Semuga Allah limpahkan rahmat kemuliaan, serta tingkatkan makam Shaykh Dr. Ismail Hj.Kassim beserta dengan talian dari sanad sanad yang mulia hingga Rasullullah. Semuga Allah pelihara semua ahli zikir nafas. Aamiin. InsyaAllah.

Leave a Reply