Hikmah Kalimah

Mempelajari ILMU KALIMAH LA ILAHA ILALLAH

Hanya apabila Ahli Zikir Nafas yang telah di isi dengan Zikir Nafas mempelajari ILMU KALIMAH LA ILAHA ILALLAH , barulah Zikir Nafas nya berjalan lancar dan mudah. Jika tidak Nafas dia akan di sekat oleh Syaitan , Khannas , Jin , Nafs Amarah , Lawamah , Mulhimmah , dan manusia dengan sekatan yang hebat.

Apabila ilmu ini di pelajari Qalbu kamu akan mempraktikan nya dengan sendiri , jadi apabila ada Majlis Ilmu la ilaha IlALLAH , jangan berpaling, jangan remehkan , jangan rendahkan , jangan ringankan , jangan absent ,. jangan menolak dan jangan mengelak.

ILLAH yang sentiasa bersama kita akan membukakan hijab demi hijab sehingga Syahadah ILLAH menjadi Nyata. Itu yang di namakan Zikirullah LA ILAHA IlAllah. Syahadah la tu datangnya dengan Zikir ILLAH.

Benar ILLAH ku sentiasa bersama kita , rugi nya Ummat Islam yang tak kenal ILLAH yang bersama mereka , membawa kepada Penyesalan dunia dan akhirat selama 50,000 tahun.Jika anda belajar ILmu ILLAH ini anda akan 24 jam teringat kepada ILLAH , ALLAH mahu kita mengingati ILLAH kerana ILLAH kita mengingati kita 24 jam kalau connection di jalin dengan ILLAH segala kerja hidup mudah dan senang serta di berkati ALLAH dan di curahkan Rahmat ALLAH Taala

Leave a Reply