Hikmah Kalimah

Dari sini lah bermula perjalanan Zikir Nafas

Tiada Pendekatan kepada ALLAH – Tanpa Talqin Ilmu Kalimah La ilaha IlAllah – kaum Munafikoon macam Ummat Islam hari ini telah musnahkan banyak hadis -hadis Kalimah La ilaha IlAllah dan Ilmu Syahadah. Lihatlah betapa Ummat Ingkar kpd Ilmu Kalimah La ilaha IlAllah , walaupun di jemput dan di beri Percuma Pengajian nya Seumur Hidup.

Tksh kepada Sdra [ Indra Saksana] yang Posting Hadis ini – Dari sini lah bermula perjalanan Zikir Nafas dan juga Pentalqinan Amaanat Ilmu Kalimah La ilaha IlAllah yang di perdengarkan oleh Nabi Mulia kepada Al Ibn Abi Thalib[ra] dan sesiapa sahaja tidak mengikuti Kaedah ini belum lagi Mengikuti Sunnah Nabi Mulia dan para Sahabat untuk Mendekatkan diri kepada ALLAH , dan tanpa Perjalanan dan Pentalqinan seperti ini belum lagi seorang Muslim itu dapat Mendekatkan diri kepada ALLAH , kerana ia tidak Mengikuti kaedah yang di perintahkan oleh ALLAH.
Ketahuilah Kaum Munafikoon dan orang Muslim yang tidak mahu beriman kepada ALLAH , telah membakar banyak hadis dan riwayat seperti ini tentang Zikir Nafas dan juga tentang Ilmu Kalimah La ilaha IlAllah.
10847976
10394553
10387314
10850260
1924336
10403192

Leave a Reply